G I V E A W A Y MAGAZINE: LET’S GET NATURAL

Misschien hebben jullie hem al gezien, het nieuwe magazine van Borgo de’Pazzi is uit.

En ik mag er 2 weg geven!!

 

LET’S GET NATURAL

20180516_0902314914725862411178551.jpgZo leuk om aan het magazine mee te mogen werken. Er staan 2 patronen van mijzelf in en ik mocht de foto’s maken, dit deed ik samen met mijn zus Miriam Catshoek ,zij verzorgde de styling en het was mooi om dit samen te doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAModel Annemijn met mijn Rafia shopper.

In het magazine staan diverse patronen, van home deco tot kleding. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet jasje Eleganza, een ontwerp van Peggie @beadalie is een van mijn favoriete. Mooi detail van de afgewerkte randen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADespina driehoek sjaal ontwerp Peggie Troch Beadalie

Peggie heeft vele patronen voor het magazine ontworpen en zij heeft een mooi wolshop in België Kapelstraat 3 Melsele vlak bij Antwerpen en is zeker een bezoekje waard KLIK HIER

Het magazine is samengesteld met patronen van:

Anique van Klein maar fijn  

Kimberley Craftlikekim

Caroline van carolineseinette

Christa van mrs-knit-crochet

Mientje van Mie-and-yarn

En natuurlijk Bert Noorderijk   , die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

Alle patronen zijn gemaakt met de garens van Borgo de’Pazzi. De garens zijn allemaal gemaakt met natuurlijke materialen waaronder een aantal bijzondere vezels. De Raw linen wordt bijvoorbeeld gemaakt van het onderste gedeelte van de plant wat normaal een afvalproduct is. Lyocell is de meest milieuvriendelijke viscose vezel, het is zeer zacht, antistatisch, anti-allergisch en vocht absorberend. Amore Cotton is gemaakt van gerecycled katoenen kleding. En alle garens worden voor 100% in Italië gemaakt.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn het magazine staat een voorproefje van de nieuwe wintergarens van Borgo de’Pazzi.

Ben je ook enthousiast en wil je kans maken op het magazine Let’s Get Natural? Volg dan mij mijn blog en volg mij op Instagram, laat een reactie achter en zaterdag laat ik weten wie ik blij kan maken met het magazine.

Win je niet! Niet getreurd het magazine is voor € 3,50 te koop bij Borgo de”pazzi verkooppunten.

kijk HIER voor meer informatie over verkoop adressen voor het magazine en de garens van Borgo de’Pazzi.

 

Liefs Lidy

 

 

31 gedachten over “G I V E A W A Y MAGAZINE: LET’S GET NATURAL

 1. Hoi Lidy wat een prachtig magazine hebben jullie samen gemaakt,ik kom op IG zulke mooie foto’s van mooie projecten tegen, ik wil wel een kansje wagen. Lieve groet Esther ( Plodekus) xx

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh ben heel nieuwsgierig naar alle patronen. Het is weer met smaak gemaakt! Vorige keer heb ik het vorige mooi magazine mogen winnen bij jou. Maar vooruit ik probeer het toch! Graag dan ook weer gesigneerd 😉 Liefs, Lin (@hipenhandgemaaktbylin)

  Geliked door 1 persoon

 3. Hallo Lidy, Wat een leuke give away! Dit mooie blad stond al op mijn wensenlijstje 😍 hoe leuk zou het zijn om hem te winnen 🤗 groetjes Cindy

  Geliked door 1 persoon

 4. Heb al enkele projecten uit het magazine voorbij zien komen op instagram en ik ben erg entousiast. Doe dus heel graag mee met de give away! Liefs, Jose’

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat je van het blad laat zien ziet er al geweldig uit Lidy en ik ben heel nieuwsgierig naar de rest ! 😄 Ik waag heel graag een kansje ! Groetjes Hanneke @dittemedatjes

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat een leuke blog over het mooie nieuwe magazine. Ik was vanmiddag bij Lulay in Nijmegen (dit wolwinkeltje verkoopt ook Borgo garen) om het nieuwe magazine te kopen. En wat denk je….gesloten op woensdag (ik sta de laatste tijd wel vaker voor gesloten wolwinkeltjes😜)! Je begrijpt….ik doe nu graag mee met je giveaway, want deze week lukt het mij niet om nog een keer naar Lulay te gaan. Wie weet ben ik zaterdag de gelukkige! Liefs Jacq xx

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha, o nee Jaqueline, wat een pech!!! Het zit je niet mee idd. Leuk dat je mee doet met de give away. Zaterdag laat ik het weten wie een magazine gaat winnen 💕

   Like

 7. Ik doe heel graag mee omdat ik die tas met die leren hengsels zo mooi vindt. Het is een prachtig plaatje , de garens zien er ook zo aantrekkelijk uit !

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik wil wel een kansje wagen voor dit mooie blad 🤗 alles ziet er fantastisch uit …
  door de mooie foto’s nog meer zin om er aan te beginnen…
  Liefs San 💗🌸💋

  Geliked door 1 persoon

 9. Hi Lidy,

  Wat leuk om te lezen allemaal! Het ziet er super uit👌🏻 Zowel de ontwerpen, als de styling en de foto’s! Echt iets om trots op te zijn. En wat een leuke samenwerking hebben jullie gehad zo samen, lijkt me ook heel bijzonder om te doen zo met je zus☺️ En de BorgodePazzi Garens zijn prachtig 😍
  Natuurlijk wil ik graag een gokje wagen om dit schitterende magazine te winnen!! Lijkt me super leuk om uit te werken en ook leuk en mooi om zo neer te leggen💕

  Groetjes Jessica
  @forest.friends

  Geliked door 1 persoon

 10. Deze had ik al op mijn wishlist, ik doe graag mee! Ik volg alleen geen mensen op ig maar je blog volg ik graag, hoop dat dat ok is, kuch 😉

  Like

 11. Heel graag! Heb bij mijn ” eigen” wolwinkeltje al even gevraagd, maar die verkoopt het magazine helaas niet, dus dan zou het wel lekker zijn als ik hem kon winnen 😉🤞🍀
  (en anders blijf ik maar gewoon doorzoeken…)

  Like

 12. Ik doe graag mee. Ben ook helemaal weg van jullie projecten in Craft Dates en mijn gevoel zegt dat dit daar weer prima op aansluit. Het 2e exemplaar wil ik dan graag geven aan Simone @created_by_suus😊

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s