Kreadoe tickets give away

Nog een even en dan begint de KREADOE in de Jaarbeurs in Utrecht, van 1 t/m 5 november 2017 is het weer zo ver, een gigantische grote beurs vol creatieve inspiratie, workshops en heel veel shoppen! Hier wordt je toch blij van!

Ook dit jaar kan je mij vinden op de stand van Craftkitchen. Kom je ook  langs? Ik mag 2 tickets weg geven dus doe mee.

De voor bereidingen zijn hier al in volle gang, ik heb er zin in.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het hele  Craftkitchen team Liza Marianne Janneke  Lisanne kan je ontmoeten, elke dag zijn er 2 van ons aanwezig. Wij gaan haken, weven, breien en meer. Op vrijdag ben ik er samen met Janneke en op zaterdag met Lisanne.

Heb je ook zin om naar de Kreadoe te gaan? Laat een berichtje achter op mijn blog, op maandag 30 oktober vertel ik wie ik blij ga maken met de tickets.

Zie ik jullie daar?

Liefs Lidy

 

20 gedachten over “Kreadoe tickets give away

 1. Super leuk! Een crea-beurs staat al een tijdje op mijn lijstje, maar is er nog niet van gekomen. Lijkt me leuk mom.jullie en andere creatievelingen te ontmoeten

  Like

 2. Al maanden kijken mijn zusje en ik uit naar de Krea Doe beurs heerlijk zo n dagje inspiratie opdoen.
  Dus ja wij willen deze kaarten wel winnen dat maakt voor ons het feest compleet

  Like

 3. Leuk!!!! Ik wil graag op zaterdag komen… Samen met mijn nichtje! Ze houdt ook van lekker creatief bezig zijn maar haar moeder (mijn zus….) die is meer van het zagen, timmeren en schilderen in huis! Dus Bo en tante Kim willen heel graag samen komen….
  en aangezien ik altijd een Bertje laks ben met het bestellen van tickets zou het echt wel super tof zijn als we ze zouden winnen!!!! 😉

  Like

 4. Het lijkt me erg leuk om weer nieuwe inspiratie op te doen in jullie stand. Ik ben benieuwd wat je nu weer voor moois gaat maken. Daarom doe ik ook graag mee met deze give-away!
  Lfs Nelie

  Geliked door 1 persoon

 5. Je reactie is in afwachting van moderatie.
  Leuk!!!! Ik wil graag op zaterdag komen… Samen met mijn nichtje! Ze houdt ook van lekker creatief bezig zijn maar haar moeder (mijn zus….) die is meer van het zagen, timmeren en schilderen in huis! Dus Bo en tante Kim willen heel graag samen komen….
  en aangezien ik altijd een Bertje laks ben met het bestellen van tickets zou het echt wel super tof zijn als we ze zouden winnen!!!! 😉

  Geliked door 2 people

 6. Leuk! Ik wil graag op zaterdag komen samen met minn nichtje… Haar moeder (mijn zus) is meer van het timmeren, zagen en schilderen dus vindt ze het heerlijk om samen met haar tante bezig te zinn met wolletjes, vilt en andere kreadoe dingen! Ik ben altijd een beetje laks met bestellen dus de kaartjes zijn zeer welkom….
  Groetjes Kim (@mamahaakt)

  Geliked door 1 persoon

 7. Oh ik zou graag weer eens naar de kreadoe gaan… Het was een aantal jaren geleden ons zussenuitje, maar mijn zus heeft een beetje haar “creamodus”uitgezet.🙄 Misschien zou dat weer een zetje in de goede richting zijn.😊

  Geliked door 1 persoon

 8. Op de valreep….ik hoop dat het nog kan. Lijkt me leuk om dit jaar weer naar de KreaDoe te gaan. Niet alleen voor haken en breien, maar ook voor stempels, inkt etc.

  Like

 9. Oeh misschien nog net op de valreep; ik zou het super leuk vinden om jullie te zien op de KreaDoe! 🙂 Sommige gezichten ken ik alleen maar van IG haha, dus ik ben benieuwd naar de mensen achter de foto’s en de prachtige creaties 💕

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s