“Eindeloos haken” give away

Jullie hebben hem vast al langs zien komen, het haakboek, “Eindeloos haken” van Marianne Dekkers- Roos.

zaterdag 27 mei was de boeklancering van Eindeloos haken bij Echt studio in Alphen aan de Rijn. Alle projecten stonden mooi bij elkaar en aan de prachtig gedekte tafels kon iedereen aan schuiven om alvast een klein haakwerkje uit te proberen met de verschillende garens. Er was champagne, heerlijke cakejes en ander lekkers om de lancering te vieren. Marianne liep te stralen en ja Marianne je mag heel trots zijn op je mooie boek en zo tof dat het meteen in 3 talen wordt uitgegeven, Engels, Turks en Nederlands.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eindeloos Haken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De kleurrijke projecten uit het boek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nog meer projecten en variaties op de patronen, er is zoveel keus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De workshop tafel

Mijn zus Miriam Catshoek, heeft de styling gedaan en wat zag het er tof uit! (Ik ben ook trots op haar), het was een prachtig geheel. De gave stof met rozen, de bollen DMC XL garen, bloemen, alle projecten uit het boek.

Een paar maanden geleden vroeg Marianne aan mij of ik ook mee wilde doen met de blog-hop, natuurijk wil ik dat doen, juist super leuk!!

Het boek viel, al voor dat het in de winkel lag, via de uitgever Tuva publishing bij mij op de mat. Wat een leuke patronen staan er in! Ik heb meteen mijn haaknaalden en garen er bij gepakt en appte Marianne dat ik al begonnen was haha. Ik kon niet wachten terwijl ik mij net voor had genomen om echt geen nieuw project te beginnen.

Het boek staat vol met meer dan 20 kleurrijke haakprojecten. Sjaals, dekens, kussens, etc.

Ik koos voor het corner -to-corner kussen Anneke. Corner -to-corner haken had ik nog nooit gedaan dus dit was een mooi moment om het uit te proberen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marian wil met haar boek laten zien dat een patroon met ander garen, andere naald dikte en kleuren een hele andere look krijgt. Aangezien ik het altijd leuk vind om een eigen draai aan een patroon te geven ben ik het helemaal met haar eens en paste ik het patroon ook naar eigen inzicht aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik haakte 4 grote vierkanten en haakte deze aan elkaar. Ik naaide het haakwerk met de hand op een kussenhoes van de HEMA. Ik vind hem zelf erg tof en stoer geworden. Van Marianne kreeg ik een leren label, “eindeloos haken” deze naaide ik op het kussen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het ronde kussen die bestaat uit driehoeken vind ik ook helemaal te gek. In het boek staan nog meer mogelijkheden voor dit patroon.

Voor Marianne maakte ik een cadeautje, een project bag. Met transfer papier maakte ik een print van het boek en dat heb ik op de stof gestreken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het boek is zeker een aanrader en staat vol patronen, van makkelijk tot een uitdaging en mag niet ontbreken in je boekenkast.

Van de uitgever kreeg ik 2 exemplaren en 1 daarvan mag ik weg geven! Hoe tof is dat!! Wil je een kans maken op het boek laat dan hier onder een reactie achter. Volgende week maak ik de winnaar bekent.

En win je niet dan zijn er nog wat kansen want de blog-hop van Eindeloos haken is nog niet teneinde en anders is hij te koop.

Ik kijk uit naar jullie reactie’s

Liefs Lidy

 

 

 

 

33 thoughts on ““Eindeloos haken” give away

 1. Lijkt mij een super tof boek, heb al een paar projecten gezien die ik graag zou willen maken. Doe dus graag mee aan de give away

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb al prachtige projecten voorbij zien komen via IG!! Het lijkt me een heel mooi boek en ik ben heel nieuwsgierig naar alle mooie kussens die erin staan. Mooi is jouw variant van het corner to corner kussen! Groet Janneke (jannus82 op IG)

  Liked by 1 persoon

 3. Zo gaaf het boek blijft voorbij komen en ik pak altijd dezelfde kleuren dus wat meer inspiratie zou goed doen! Misschien nog wat moois maken voor de babykamer 🤗 #marretjeroos #eindelooshaken #inspiratie #nederlands #turks #boek #haken

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een mooie foto’s! Het boek staat sinds de eerste aankondiging ervan al op mijn verlanglijstje. Ik wil zoooo graag het granny vest haken. Dus ik doe graag mee met jouw give-away!

  Groetjes,
  Ilona Vrauwdeunt

  Liked by 1 persoon

 5. Het feestje ziet er super verzorgd uit alleen al de foto’s maken me blij. Al die prachtige projecten! Geweldig ook dat dit boek meteen in drie talen uitgegeven wordt! Zelf ben ik ontzettend nieuwsgierig naar het boek en zou ik het dan ook graag winnen om dan vervolgens samen met mijn moeder er lekker veel projecten uit te maken.
  Fijne dag vandaag!

  Liked by 1 persoon

 6. Ik wil echt zo graag meedoen voor dit boek, ik heb zo zin om weer is eindeloos te haken.En zelfs ik zie meerdere mogelijkheden, zoals de driehoek kussen voor een dekentje of onderzetters! lekker anders en daar hou ik wel van.Of een kleed voor op tafel, je merkt het al: ik loop spontaan over.

  Liked by 1 persoon

 7. Super Give-Away!! Wat een prachtige patronen staan er in het boek met de heerlijke titel: Eindeloos haken! Ook zeer benieuwd ernaar. Ik doe heel graag mee. Warme groetjes, Jacqueline

  Liked by 1 persoon

 8. Jouw zus heeft alles prachtig gestyled. Het past perfect bij dit nieuwe boek en haak kleurrijke ontwerpster/auteur. Marianne staat echt te glimmen. Dat deed ze vast ook toen ze jouw peersoonlijke cadeautje zag.
  Leuk dat je nu ook een van je volgers blij gaat maken. Ik waag graag een kans op dit gave boek.

  Like

 9. Wat een sfeervolle plaatjes allemaal. Heerlijk om te bekijken!
  Je kussen is erg mooi geworden. En wat een leuk cadeautje maakte je voor Marianne.
  Ik ding graag mee naar dit mooie boek!
  Groet, Ilse

  Like

 10. Wat een super gave projectbag heb je gemaakt voor Marianne! En je kussen ziet er ook al zo leuk uit. Bij Frederika creates zag ik ook al zo’n mooi bloemenkussen uit het boek!

  Liked by 1 persoon

 11. Wow, Lidy, wat een heerlijk & eervol blog bericht over mijn boek, dankjewel! Zo fijn dat je blij bent met het boek, en wat heb je een práchtig project gemaakt (ik vind de kleuren die je gebruikt hebt ook echt heel erg mooi)!
  En je project bag…… wát is die toch gaaf: super-super-kado! Liefs, Mar xx

  Liked by 1 persoon

 12. Ja een beetje inspiratie kan geen kwaad. Ik durf nog niet zo goed iets anders te doen dan de “veilige” granny’s en verschillende sjaals of stola’s. Tijd voor iets nieuws!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 13. Wat een lieve review Lidy en je kussen is heel stoer!Zo jammer dat ik vandaag niet naar wolplein kan gaan! Ik waag een kansje op dit prachtige boek en ga met crossed fingers afwachten! Xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s