#maakmei challenge

IMG_20170508_152957_018

Assecoires

Processed with VSCO with preset

hand of machine

 

Processed with VSCO with preset

thuis

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Wat was het fijn om zo veel positieve reacties te krijgen op mijn blog. Ik geniet nog steeds na. Nogmaals dank voor alle complimenten en lieve berichtjes, echt geweldig.

De 1e week van mei is voorbij en daar bij ook de 1e week van de 1e #maakmei photo challange. Ik had geen idee wat we konden verwachten maar we zijn blij verrast, wat geweldig om te zien dat er zo veel mensen mee doen. Al die foto’s en verhalen over handwerken, materialen, opberg mogelijkheden, kleur en uitdagingen. Haken en breien is voor bijna iedereen favoriet op een stoel of bank, een mand met bolletjes wol en Netflix erbij en de meeste haaksters zijn dan tevreden. Zelf is dat naast mijn atelier ook mijn favoriete plek. Wil je ook inspiratie op doen en genieten van alle foto’s en verhalen? kijk dan even op Instagram en gebruik de hashtag #maakmei en #handmademay.

Dit zijn mijn foto’s van dag 1 t/m 7.

Processed with VSCO with preset

dag van de” hand” arbeid

IMG_20170502_065630_140

wat maak je nu

IMG_20170503_092241_135

favoriet materiaal

Screenshot_2017-05-04-06-54-39

waar maak je

Processed with VSCO with preset

voorraad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kleur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

uitdaging

Upcyclen

Naast heel veel berichtjes liken op Instagram ben ik ook nog met andere zaken bezig geweest. Ik ben gek op lege verpakkingen, heb je dat ook dat je altijd kijkt of je er nog iets mee kan doen? Er liggen bij mij in de kast allerlei doosjes, bakjes, zakjes, flesjes, potjes etc die altijd ergens handig voor kunnen zijn. Lege flesjes van biologische sapjes zijn ook zeer geschikt als vaasje.

 

Voor bos restaurant, BUITENGEWOON LEKKER in Almere maakte ik als verassing deze vaasjes. De letters heb ik met slagletters in het leer geslagen en de uiteinde van het leren bandje met holnieten aan elkaar vast gemaakt. Het stoere tuig leer past er mooi bij. Nu worden de “vaasjes” vast niet meer weggegooid als ze zonder bloemen staan want niet iedereen ziet iets in lege verpakkingen…

IMG_20170507_192949_951

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat doen jullie met lege verpakkingen, hebben jullie nog leuke tips?

Liefs Lidy

8 gedachten over “#maakmei challenge

 1. Wat heb je een leuk stukje geschreven en de challenge is ook zo super gaaf ik ze ga zo door ! Groetjes Ria

  Like

 2. Super leuk bericht Lidy. Bij ons in het dorp is een versboerderij en daar heb ik wel eens pudding gehaald in een glazen fles. Daar heb ik een mooi jasje om gehaakt en deze wordt regelmatig als vaas gebruikt. Daarnaast haak ik graag een jasje om de kleine blikjes van tomatenpuree. Hier past namelijk precies een theelichtjes in.

  Groetjes, Shirley:)

  Like

  • Hallo Shirley, wat leuk om te horen. De tomaten puree blikjes zijn zeker mooi voor waxinelichtjes en met jasje extra leuk. En die pudding uit die fles klinkt niet alleen handig maar ook lekker. Dank je wel voor de tips. groetjes lidy

   Like

 3. Gaaf gedaan met die labels erom heel simpel en toch stijlvol tof! Ik bewaar veel te veel haha toen de kinderen nog wel eens babypotjes olvarit aten haha kast vol omhaakte potjes!

  Like

 4. Wat een geweldig mooie foto’s in dit blogbericht!
  Ik ben dol op recyclen en zie in niets altijd wel weer iets … (manlief is daar niet zo blij mee ;-)).
  Veel plezier met bloggen.
  Groetjes, Ilse

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s