Challenge

Wat heb ik ontzettend genoten van alle berichten op mijn 1e blogbericht!!! Zo veel enthousiaste, lieve, motiverende berichten en bezoekers, ik ging er helemaal van blozen! Super bedankt allemaal, ik heb er nu al zoveel plezier in. En dan nu al meteen een volgend  bericht, ik ben niet van plan om elke dag te posten hoor maar dit bericht moet ik nu wel met jullie delen.

Mei maand is maak maand. Samen met Marlies van Meet & Make, start ik een foto challenge op Instagram en Facebook. Wij houden van maken en geloven in de kracht van delen. Elke dag (mag, hoeft niet) kan je een foto delen met het onderwerp van die dag. Zo leuk om van elkaar te zien welke tip, ideeën, ervaringen je hebt.  Vanaf vandaag, 1 mei 2017 kunnen jullie mee doen met de challange. Gebruik de hashtags #maakmei #handmakemay zodat we elkaar kunnen vinden.

Doen jullie mee?

 

IMG-20170427-WA0038

IMG_20170428_184428_482

Liefs Lidy

 

 

 

 

4 gedachten over “Challenge

 1. Leuk, je blog! Ik blog denk ik al bijna 7 jaar… een echte ‘expert’ in het vak, hihi. Ik doe ook mee met de foto challenge op IG, tof om mee te doen. Na 7 dagen plan ik op mijn blog een overzichtje van de week.
  Fijne groetjes Sofie

  Like

  • Hallo Sofie, wat leuk om te horen. ik ben echt nog een groentje in blogland hihi. tof dat je ook mee doet op IG, echt geweldig om al die reacties te zien. Leuk om een overzicht te zien, is ook mijn plan. Ik ga je blog bezoeken. Groetjes Lidy

   Like

 2. Super leuke challenge dit ! Ik doe mee, best een uitdaging, iedere dag een foto posten, maar ik ga het zeker proberen. ! 〰💕

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s