1e blog bericht

Yeahhh, hier is dan mijn eerst blog bericht.  Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben heel blij en enthousiast maar vind het ook reuze spannend.

Waarom een blog? Op Instagram deel ik foto’s van wat ik zo allemaal maak, creëer en ontwerp en ik ben sinds een jaar blogger voor Craft Kitchen. Nu er steeds meer leuke “dingen” op mijn creatieve pad komen, ging het toch kriebelen. Een eigen blog, waar ik mijn liefde voor handwerken met alles wat daar bij hoort kan laten zien.

Handwerken is wat ik het liefst elke dag doe, ik werk graag met veel verschillende materialen en technieken. Een keuze hier in maken is voor mij lastig en ik heb op gegeven moment ook voor mijzelf besloten dat dat ook helemaal niet hoeft en dat geeft mij heel veel vrijheid. In mijn atelier kan ik heerlijk werken, het is een werkplek waar alle lapjes, bolletjes, leer, fournituren, materialen en gereedschappen en nog veel meer bij elkaar liggen. Ik bruis van ideeën en voor ik het weet begin ik weer een nieuw project.

Craftness is happiness en dat is wat ik hier op mijn blog met jullie wil delen. Ik vind het heerlijk om alleen aan het werk te zijn maar geniet er ook ontzettend van om het samen te doen. Regelmatig heb ik een craft date met vriendinnen, samen haken, breien, naaien, leer bewerken, tassen maken, of …….? Elkaar inspireren, blij worden van mooie materialen, boeken en patronen en er heel veel over praten.

Voor diegenen die mij nog niet kennen laat ik hier onder zien wat ik de afgelopen tijd hebt gemaakt en waar ik mee bezig ben.

Sjaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gehaakte deken

IMG_20160901_100848

Camera tas

20170327_100348

Chuncky Trui

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gebreide colsjaal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zomerversie Lidy Nooij cowl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tunisch haakwerk

IMG_20170418_075322_746

Camber dress

IMG_20170422_075009_089

Slow stitch

IMG_20170424_211306_578

Intussen werk ik aan verschillende projecten waar ik jullie de komende tijd meer van ga laten zien. Heb ik jullie een beetje nieuwsgierig gemaakt? Ik ben benieuwd naar jullie reactie’s.

Liefs Lidy

49 gedachten over “1e blog bericht

 1. Je hebt mij zeker nieuwsgierig gemaakt! Ik bewonder je creativiteit al heel lang (ik vind álles wat je maakt prachtig) en kijk er oprecht naar uit hier op je blog nóg meer van te zien!
  Op een mooie, lange blog-carrière, lieverd! Mar xx

  Like

 2. Hoi Lidy, leuk dat je de stap gewaagd hebt om een blog te starten! Het is zo leuk om te doen, al gaat er wel veel meer tijd in zitten dan ik aanvankelijk dacht :-)! Heel veel succes, ik kom regelmatig een kijkje nemen! Groeten, Judith

  Like

 3. Wat ontzettend leuk zeg ! Jij hebt zoveel moois te delen , zoveel technieken en inspiratie…
  Heel veel succes met je prachtige blog ! Trots op jou
  Liefs XMir

  Like

 4. Leuk blog. Ben benieuwd. Heb jaren een blog bijgehouden, toen kwam instagram en ben ik met mijn blog gestopt zoals vele in die tijd. Dus een benieuwd naar die van jou.
  Groetjes Saskia. Instagram “omavantwee”

  Like

 5. Prachtig, je eigen blog Lidy! Helemaal jouw stijl en kleuren. Jouw mooie creaties verdienen inderdaad meer ruimte op het web dan alleen een fotootje op Instagram 🙂
  Heel veel blogplezier! 😘

  Like

 6. Leuk Lidy je blog!
  Je maakt zoveel mooie dingen, genoeg om over te bloggen!
  En je hebt gelijk; kiezen hoeft helemaal niet, de combi is juist leuk!
  Succes!
  Liefs Anique

  Like

 7. Je bent een energieke vrouw met veel mooie reactieve ideeën ,ik volg jou dan ook graag op IG en ga dat nu ook via jouw blog doen ! Lieve groet, Marion 🌸

  Like

 8. Lieve Lidy, wat ziet je blog er mooi uit! En wat leuk dat je nu al je eigen prachtige creaties kan laten zien! Ik was al een fan van je maar word dat nu alleen maar meer 🙂 Liefs Ingrid

  Like

 9. Super leuk dat je nu ook gaat bloggen! Je foto’s op Instagram laten al zien hoeveel talent je hebt! In je blog kun je er makkelijker meer woorden aan geven!
  Mooi begin op nog veel moois!!

  Groetjes Marijke
  (zusjeknus 😉)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s